国际米兰

注册通行证

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 伊蓝

我爱帖歌词,心情故事   [复制链接]

Capitano

傻兔子

CNB
石头同学你一谈恋爱,业务能力就下降。。让姐很失望啊。。
曾相爱的为何分别 和不爱的年年月月

CNB
回姐的话  主要是那些耕耘者都忙着去为祖国母亲献殷勤了 不能怪我
你到底是让我打他还是打他妈啊,你搞得我好烦啊!

Capitano

傻兔子

CNB
小法那个猪也见不到人影。。再这样下去,我们粤语派要不战自亡了。。我这段时间都老听国语了。。。。悲剧。。

(U16)Allievi

居然可以自定义头衔

CNB
歌曲名称:Style
专辑名称:一滴眼泪
出版年代:2000年
发行公司:英皇唱片
语言类别:国语
歌手名称:陈奕迅
歌手类别:香港男歌手
词曲:曲 : 吴旭文 词 : 吴旭文
随随便便找个人爱 那不是我的生活我的STYLE
寂寞有一点点 我可以大方但却不随便 喝!
轻轻松松活得自在 那并不表示我不渴望爱
失落感也难免 也好过马马虎虎谈个恋爱 逊!
世界脚步太快 没有谁敢给谁未来
速食的感情太坏 让人迷迷糊糊芹芹菜菜
作男人可以无赖 但在自己女人面前要乖乖
要学会这一点 不然你就会被世界看扁
除非你像个傻瓜活在昨天 学会
壹 要庄敬自强不随便哈啦找个对象
贰 要处变不惊要像个男人不慌不忙
叁 要敢做敢当若爱了就得咬死不放
肆 要受得起伤别像个孩子藉口放荡
心 要像颗海洋能平平淡淡也经得起风浪
歌曲名称:Style
歌手名称:陈奕迅
词曲:曲 : 吴旭文 词 : 吴旭文
世界脚步太快 没有谁敢给谁未来
速食的感情太坏 让人迷迷糊糊芹芹菜菜
别急着说byebye
就是要在最困难时看出来
我以为谁都知道
说不定是你自己不够好
di da la do do o o o
学着庄敬自强不随便哈啦找个对象
学着处变不惊要像个男人不慌不忙
学要敢做敢当若爱了就得咬死不放
心要像颗海洋能平平淡淡也经得起风浪
别误会,春天不属于你

Capitano

傻兔子

CNB
知难不退
林忆莲

你是否还会为了
失去感情流泪
我见你人前人后
掩饰伤悲
真实面对生活
谁不感觉疲惫
你赶走了寂寞
心痛却紧紧跟随
爱情能有多美
爱情它能有多美
若只是一般平凡滋味
人为什么苦苦的追
爱情会有多美
爱情应该有多美
它会是安慰还是负累
你不禁要问
那怎么样才对
情若真就可贵
得或失已无所谓
不劝你知难就要懂得退
情若真就可贵
得或失已无所谓
只劝你不必要谁承诺谁

我该拿这样的自己怎么办才好。

Capitano

傻兔子

CNB
挥霍爱人的耐性
小美

词:阿信
曲:小美 怪兽

不想补充咖啡因
不想孤独看电影
不想让忧郁喧哗我的心
只想在人群中透明
午后一场雷阵雨
吵架后的西门町
这一次应该你真的生气
否则不会掉头离去
彩色的街头装不下
灰色的我
我的孤单降落在那
寂寞唱片行里带着耳机
随手就乱丢掉的幸福
就像爱过就遗忘掉的歌曲
那些总是忘记珍惜的岁月里
挥霍爱人的耐性
其实不是我的本意
随手就乱丢掉的幸福
就像爱过就遗忘掉的歌曲
现在发现后悔也不敢告诉你
泪水模糊的眼睛
仿佛也在说对不起
泪水模糊的眼睛
仿佛的看见
那是你那是你
如果我有时光机
回到关键的场景
偷走我猫一般的任性
然后快乐就能继续
多希望你能回过头
来找到我
我的孤单降落在那
寂寞唱片行里带着耳机

CNB
Artist:Lovebugs

Song:The Highest Heights

I climb a tree, so mighty high

I see the world from just beneath the sky

The dreams I dream, they take me high

The air is thin, my thoughts are clear

I can feel something is in the atmosphere

The dreams I dream, they take me here

Beyond the last frontier

The time is now, there’s no excuse
Everyone I know, I hope you like the news
The time has come, the curtains call

Will you catch me when I fall? Oh yeah
From the highest heights of all? Oh yeah

I climb this tree, the highest heights
From beneath the stars, I see little lights
The dreams I dream demand their rights
I’ve got no head for heights

The time is now, so stop the tease
And may I have your attention, please
The time has come, the curtains call

Will you catch me when I fall?
From the highest heights of all?
Giacinto Facchetti,和上帝在一起中场休息!!!!!

CNB
keyshia cole
this is us
Keyshia Cole - This Is Us

I'm like a sunday morning.
Your like friday night.
And when we kiss its the perfect weekend,
No rain in sight.
And when im feelin incomplete your my missing piece.
And when you need your breath taken away ill be your thief.
From the start to the end we dont need to pretend
That were perfect all the time.
Cuz we know what we have through the good and the bad
Its the strength that you cant deny.
I dont need to find a million reasons why
This is us. This is us. And this is how we love.
Some ways we're different but together we're so right.
This is us. This is us. And this is how we love.
Ooh Ah. Yeah.
And even if we fall apart we'll never feel alone.
Just like the moon starts risin' our hearts bring us home.
We can always find eachoher like the northern star.
Doesnt matter where we are our love cant go that far.
From the start to the end we dont need to pretend
That were perfect all the time.
Cuz we know what we have through the good and the bad
Its the strength that you cant deny.
I dont need to find a million reasons why
Some ways we're different but together we're so right.
This is us. This is us. And thats the way we love.
We don't always see eye to eye.
You might see a million colors.
I just see it black and white.
Aint no way we could get much higher
Cuz when we touch it feels like fire
We both know how good this feels.
Yes we do baby because
This is you. This is me. This is us.
Some ways were different but together we're so right.
Baby. This is how we love. This is us. This is us. Oooh.
This is how we love. Yeahh.
This is how we love. Yeahh.
Giacinto Facchetti,和上帝在一起中场休息!!!!!

Capitano

傻兔子

CNB
旅行的意义
陈绮贞

你看过了许多美景
你看过了许多美女
你是在地图上每一道短暂的光影
你拼成了夜的芭比
你踏过下雪的北京
你收集书本里每一句你最爱的真理
却说不出你爱我的原因
却说不出你欣赏我哪一种表情
却说不出在什么场合曾让你动心
说不出离开的原因
你累积了许多飞行
你用心挑选纪念品
你搜集了地图上每一次的风和日丽
你拥抱热情的岛屿
你埋葬记忆的土尔其
你留恋电影里美丽的不真实的场景
却说不出你爱我的原因
你却说不出在什么场合曾让你分心
说不出旅行的意义
你勉强说出你爱我的原因
你却说不出在什么场合我曾让你动心
说不出旅行的意义
勉强说出你为我寄出的每一封的信
都是你离开的原因
你离开我就是旅行的意义

听了那么多情歌,没想到多年不听的陈老师,却唱出最适合我们的歌曲。
太哭笑不得了。。

Capitano

傻兔子

CNB
像个小孩
元卫觉醒

有一种痛不会痊愈
当我想起你微笑的表情(想告诉你)
回忆在我耳边呼吸
让我彻底的输给了伤心(还是爱你)
停格在过去的爱你
心理的钟不再前进 oh...
闭上眼我无法抗拒
每一个念头都想的是你
分开才知道分不开
世界尽头眼泪偷偷掉下来
原来在爱情里我像个小孩
越亲爱越理所当然
却忘了紧紧拥抱你的爱
我当时为何不明白
有一种痛不会痊愈
当我想起你微笑的表情(想告诉你)
回忆在我耳边呼吸
让我彻底的输给了伤心(还是爱你)
停格在过去的爱你
心理的钟不再前进 oh...
闭上眼我无法抗拒
每一个念头都想的是你 ooh...yeah...
分开才知道分不开
世界尽头眼泪偷偷掉下来
原来在爱情里我像个小孩
越亲爱越理所当然
却忘了紧紧拥抱你的爱
我觉得自己好失败
我不要在你的将来置身室外(置身室外)
当我回去你还在不在 oh...
分开才知道分不开
世界尽头眼泪偷偷掉下来
原来在爱情里我像个小孩
越亲爱越理所当然
却忘了紧紧拥抱你的爱
我当时为何不明白
分开才知道分不开
在世界尽头眼泪偷偷掉下来
原来在爱情里我像个小孩
越亲爱越理所当然
却忘了紧紧拥抱你的爱
我觉得自己好失败
我好失败

应该怎么爱 可惜书里从没记载 终于摸出来 但岁月却不回来 不回来