国际米兰

注册通行证

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 蓝博基尼

蓝博的MP3 (37-41,62-73楼有最新推介) [复制链接]

Prima Squadra

CN我最帅

CNB
<B>[推荐]Home -------Michael buble</B>
歌词:

Another summer day  
has come and gone away  
In Paris and Rome  
but I wanna go home  

Maybe surrounded by  
a million people I  
still feel all alone  
I just wanna go home  
I miss you, you know  

And I've been keeping all the letters  
that I wrote to you,  
Each one a line or two  
I'm fine baby, how are you?  
I would send them but I know that it's just not enough  
My words were cold and flat  
And you deserve more than that  

Another aeroplane, another sunny place  
I’m lucky, I know...  
but I wanna go home  
I’ve got to go home  

Let me go home  

I’m just too far  
From where you are  
I wanna come home  

And I feel just like I'm living  
someone else's life  
It's like I just stepped outside  
when everything was going right  
And I know just why you could not come along with me  
This was not your dream  
but you always believed in me...  

Another winter day  
Has come and gone away  
in either Paris or Rome  
and I wanna go home  

And I'm surrounded by  
A million people I  
still feel alone  
Oh, I miss you, you know  

I’ve had my run  
baby, I’m done  
I’ve gotta go home  

It'll all be alright,  
I’ll be home tonight  
I’m coming back home

附上歌词翻译:
又一个夏天,
来了又去,
在巴黎和罗马,
可我还是想回家

也许被千万人包围着,
还是觉得寂寞,我只是想回家,
我想你,你知道。

我还留着所有写给你的信,
虽然都只有一两行:"我还好,你呢?"

我本该把它们寄出,可我知道这还不够
我的语言冷漠平淡,你所应得的要更多更多。
另外一架飞机,另外一个阳光明媚的城市

我知道我很幸运,
但是我还是想回家,我一定要回家

让我回家吧,我离你实在太远,我想回家
我觉得我过着另外一个人的生活
感觉当刚刚事情步入正轨的时候,我却离开了
我明白为什么你不能和我一起走

这不是你的梦,但你永远相信着我
又一个冬天来了又走
即使是在巴黎和罗马,我还是想回家,让我回家吧

也许被千万人包围着,还是觉得寂寞,
我只是想回家,我想你,你知道。

让我回家吧
我已经尝试过
该做的都做了
我要回家,让我回家

一切都会好起来
我今天晚上就能到家了
我现在已经在路上
<P></P><P> <B></B>
<P>每次听到这首歌有一种感触在里面。。。</P>
<P>很喜欢这首歌前面的钢琴声。。。。。。。。</P></P>
FORZA INTER
稽首天中天,毫光照大千。八风吹不动,端坐紫金莲

(U10)Pulcini

简单生活

CNB
<P>翻译得够HIGH的</P>
落霞与孤鹜齐飞 秋水共长天一色

悟空滴小马甲

CNB
<P>好狂野 煽动的歌曲....</P>
    为你裸奔十三年,如今有件华丽衣裳了吧···

(U17)Allievi

梅阿查的守望者

CNB
原来是这首歌啊,我天天听,都不知道什么名字,汗。。。。。
祗园精舍之钟声,奏诸行无常之响;婆椤双树之花色,表盛者必衰之兆。
骄者难久,正如春宵一梦;猛者遂灭,恰似风前之尘

CNB
2006世界杯主题曲吧? 一直想找这首歌,谢谢啦!

CNB
<P>呵 呵,谢谢版主,我所有的歌曲都在这里面了。。。</P><P>呵 呵,大家一起来听歌吧?</P>

(U14)Giovanissimi

Us against the World

CNB
很好的主题曲,欣赏ING..............
把我的名字写在水上

(U12)Esordienti

4號焊匪

CNB
楼住喜欢艾薇儿哦    很不错的
我将于茫茫人海中寻访我唯一灵魂之伴侣。得之,我幸;不得,我命。

CNB
好歌经常听。。。。。。。。。。

CN我最帅

CNB
<P>希望MM推介一些MICHAEL WILLIAM的</P>
FORZA INTER
稽首天中天,毫光照大千。八风吹不动,端坐紫金莲