国际米兰

注册通行证

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 伊蓝

我爱帖歌词,心情故事   [复制链接]

Capitano

傻兔子

CNB
抱抱

容祖儿

林夕

跑车开走 怎舍得将你当朋友
本想开口 开口之后无法擡头
天色很好 本应值得你伴我巡游
那种交流暧昧也曾有美丽时候
为何白白地让眼泪流
沦为肮髒铁锈

想抱 但热恋得不到知己也做不到
想不到 若是被施舍拥抱之后谁想吐
想抱 但是珍惜的友好 陌生到逃难跌倒
若你都警觉待我太好
但愿仍然慈悲上路
若我的心事纯如白雪
可不可跟老朋友天真抱抱

从来受惯伤害 从头为你等待
别要完全没往来
柔情在我心内 同情在你手内
用爱情来换友爱

遗忘受过伤害 做到相亲相爱
以一笑融化眼泪 也是爱
天开始阴 假的幸福载着我回头
难道就这样回不到我们最快乐时候
无欲无求在闹市夜游 成为终生战友

----------------

我是兔子 。。。[w014]
曾相爱的为何分别 和不爱的年年月月

Primavera

ICN一枝花

CNB
Elliott Yamin - Wait For You lyrics

I never felt nothing in the world like this before
Now I’m missing you and I’m wishing you would come back through my door
Why did you have to go?
You could have let me know; so now I’m all alone

Girl you could have stayed but you wouldn’t give me a chance
With you not around it’s a little bit more than I can stand
And all my tears they keep runnin’ down my face
Why did you turn away?

So why does your pride make you run and hide
Are you that afraid of me?
But I know it’s a lie what you keep inside
This is not how you want it to be

So baby I will wait for you
Cause I don’t know what else I can do
Don’t tell me I ran out of time
If it takes the rest of my life

Baby I will wait for you
If you think I find it just ain’t true
I really need you in my life
No matter what I have to do
I’ll wait for you

Been a long time since you called me
(How could you forget about me)
You gotta be feeling crazy
How can you walk away
(When) Everything stays the same
I just can’t do it baby

What will it take to make you come back
Girl I told you what it is and it just ain’t like that
Why can’t you look at me?
You’re still in love with me
[ Wait For You lyrics found on http://www.completealbumlyrics.com ]
Don’t leave me crying

Baby why can’t we just start all over again
Get it back to the way it was
If you give me a chance I can love you right
But you’re telling me it won’t be enough

So baby I will wait for you
Cause I don’t know what else I can do
Don’t tell me I ran out of time
If it takes the rest of my life

If you think I find it just ain’t true

So why does your pride make you run and hide
Are you that afraid of me?
But I know it’s a lie what you’re keeping inside
That is not how you want it to be

If it’s the last thing I do

I’ll be waiting …
----------------------------------
我是猫。。。[w014]
So where do we go now?
When can we fly above the clouds?

Leggenda

御剑江湖

CNB
逍遥叹  

岁月难得沉默
秋风厌倦漂泊
夕阳赖着不走
挂在墙头
舍不得我
昔日伊人耳边话
已和潮声向东流
再回首
往事也随枫叶一片片落
爱已走到尽头
恨也放弃承诺
命运自认幽默
想法太多由不得我
壮志凌云几分酬
知己难逢几人留
再回首,
却闻笑传醉梦中

笑叹词穷
古痴今狂终成空
刀钝人乏
恩断义绝梦方破
路荒遗叹
饱览足迹没人懂
多年望眼欲穿过
红尘滚滚
我没看透
自嘲墨尽
千情万怨英杰愁
曲终人散
发花鬓白红颜殁
烛残未觉
与日争辉徒消瘦
当泪干血盈眶涌
白雪纷飞
都成空
……………………
Chino
伊人在水,蓝宇苍茫。幻世如梦,赴黄梁。向来人生空余恨,从此醉,为卿狂……

Primavera

ICN一枝花

CNB
有时后我觉得自己像一只小小鸟
想要飞 却怎么样也飞不高
也许有一天我栖上枝头 却成为猎人的目标
我飞上了青天才发现自己从此无依无靠
每次到了夜深人静的时候我总是睡不着
我怀疑是不是只有我的明天没有变得更好
未来会怎样究竟有谁会知道
幸福是否只是一种传说 我永远都找不到
我是一只小小小小鸟 想要飞呀飞却飞也飞不高
我寻寻觅觅寻寻觅觅一个温暖的怀抱
这样的要求算不算太高
这样的要求算不算太高
所有知道我的名字的人啊你们好不好
世界是如此的小 我们注定无处可逃
当我 尽人情冷暖 当你决定为你了的理想燃烧
生活的压力与生命的尊严哪一个重要
这样的要求算不算太高
(想要飞呀飞却怎么样也飞不高)
这样的要求算不算太高
So where do we go now?
When can we fly above the clouds?

CNB
你救哪一个  梁咏琪

若有天我跟她一起跌下去
翻飞汹涌的浪潮里
其中一位将被埋葬怒海里...
就当随便问句...
先被你抱住那是谁
不用答明知猜对
像我这么独立大概应该明白也许...
她比我需要得到你比我需要捉紧你
别烦住你没人救我都不会溺死
当你只有一双臂
总有一个抱不到你
就留下我自己争最后一口气

问到底也许只可讨个没趣
都想早点失望回去
毋须跟她争着和你做一对
就似仍十六岁
竟笨到会问这问题
不用答明知猜对
像我这么自量大概应该明白也许...
别烦住你没人救我都不会溺死
当你只有一双臂
总有一个抱不到你
就留下我自己争最后一口气

在危难里问谁会记得跟我一起
当你只有一双臂
总有一个被迫舍弃
就留下我自己飘到岸边喘气
你到底是让我打他还是打他妈啊,你搞得我好烦啊!

CNB
far away
歌手:nickelback
this time, this place
misused, mistakes
too long, too late
who was i to make you wait
just one chance
just one breath
just in case there's just one left
'cause you know,
you know, you know

that i love you
i have loved you all along
and i miss you
been far away for far too long
i keep dreaming you'll be with me
and you'll never go
stop breathing if
i don't see you anymore

one my knees, i'll ask
last chance for one last dance
'cause with you, i'd withstand
all of hell to hold your hand
i'd give it all
i'd give for us
give anything but i won't give up
'cause you know,
you know, you know

and i miss you
been far away for far too long
i keep dreaming you'll be with me
and you'll never go
stop breathing if
i don't see you anymore

so far away
so far away
but you know, you know, you know

i wanted
i wanted you to stay
'cause i needed
i need to hear you say
and i forgive you
for being away for far too long
so keep breathing
'cause i'm not leaving you anymore
not leaving
hold on to me and, never let me go
keep breathing
hold on to me and, never let me go
keep breathing

Prima Squadra

Never Too Far

CNB
讲你知

词曲:张学友

看你背面我身体欠自然
看你正面两手失控再颤
看你笑面我开心数夜数天
与你说话我哑口会无言
与你碰面我体温会乱变
与你贴面一世的经典

若你肯再拥抱紧一点
我愿意用我十年
去换我共你十天

要讲你知你的意义
每当我的心肝跳一次
没法知难制止
你是血液深入我每一处
要讲你知我的故事
这一秒即使心再不跳
在记忆潜意识
爱是已在心中永世不变

光阴可以瞬间转数十年
生死起跌也知不会幸免
当中只有爱的感觉未曾变
----------------------------
一直以来佩服学友的不仅是在演唱方面,还有他对家庭的爱和责任。这首歌是他结婚十年后写给妻子罗美薇的,浓浓的深情让我感动。
这首歌也是我非常喜爱的一首,K歌也经常唱的。
我寻你千百度 日出到迟暮 一瓢江湖我沉浮
我寻你千百度 又一岁荣枯 可你从不在灯火阑珊处

(U15)Giovanissimi

乡间小路伴我行

CNB
http://www.zsktv.com/fangcang/2007/6/20076202952.mp3

<<la la la love song>>
               ---久保田利伸

まわれ まわれ メリーゴーラウンド
旋转吧 旋转吧 不停旋转的木马
もうけして止まらないように
开始唱响的快乐旋律
動き出したメロディ
永远不要停下来啊
la la la la la love song
wanna make love
wanna make love song,hey baby…
ドシャ降りの午後を待って
等待大雨倾盆的午后
街に飛び出そう
箭一般冲向街头
心に降る雨に
本想同打一把伞
傘をくれた君と
你却把伞给了我
『まっびら!』と横向いてと
转过头去对我说:"绝对不行!"
本音はウラハラ
知道这不是你的真心话
でもそのままでいい
不过这样就已经感觉幸福
お互いさまだから
其实你也一定如此感觉吧
めぐり会えた奇跡が
能够相遇本就已经是奇迹
you make me feel brand new
涙の色を変えた
改变了我的眼泪颜色
and i wanna love that's brand new
息がとまるくらいの
似乎呼吸已经窒息
甘いくちづけをしようよ
当你甜蜜热情的亲吻着我
ひと言もいらないさ
这是只有梦中出现的情景
とびきりの今を
此刻我的脑海一片空白
勇気をくれた君に
是你给了我足够勇气
照れてる場合じゃないから
让我一直亲吻着你
言葉よりも本気な
比起千言万语 这是发自心底的love song
la.la....love song
wanna make love
wanna make love song,hey baby…
知らぬ間に落としてた
写着台词的纸片
小さなかけらを
不知不觉已从手心滑落
隙間なく抱きよせ
紧紧紧紧的拥抱在一起
風でたしかめあう
让风来见证我们的亲密吧
宇宙の見えない夜
在看不见星星的夜里
you are my shinin'star
かまわない
没有关系啊
君が見える
因为你就是我眼里最亮的那颗
and i wanna be your shinin'star
まわれ まわれ メリーゴーラウンド
旋转吧 旋转吧 不停旋转的木马
もうけして止まらないように
开始唱响的快乐旋律
動き出したメロディ
永远不要停下来啊
la la .... love song
とめどなく楽しくて
每天早上郁闷醒来
やるせないほど切なくて
快乐如此短暂
そんな朝に生まれる
再次相见却又如此漫长
僕なりのlove song
这就是我的love song
ためいきの前に
在唉声叹气之前
ここにおいでよ
还要去那里等着你!

息がとまるくらいの
似乎呼吸已经窒息
甘いくちづけをしようよ
当你热情甜蜜的亲吻着我
ひと言もいらないさ
这是只有梦中出现的情景
とびきりの今を
此刻我的脑海一片空白
勇気をくれた君に
是你给了我足够勇气
照れてる場合じゃないから
让我一直亲吻着你
言葉よりも本気な
比起千言万语 这是发自心底的love song
la la la...love song

--------------------------------

歌词太"热情"了,所以整理过后再放在师太帖子里就有"无事献殷勤"滴嫌疑了…

严肃,严谨,言之有理;生活,生动,生生不息.

Capitano

傻兔子

CNB
心血来潮

郑秀文
林夕

是那晚天气
令我化作蒸气
软弱的手抱着你
如堕落雪地
怕给你遗弃
竟比烟灰更卑微
是那晚的雪
令我软软的说
以后都想你令我温暖
无极大志愿
无任何打算
就算想
只想两臂围个圈
你当我那夜突然渴望被需要
即使我能没有你
可惜那时心血正来潮
你当我那夜突然正陷入最低潮
应该笑而没法笑
才想对你哭一秒

就当那一次是我偶尔失重
脆弱的手势让你击中
平日造恶梦
谁又能相信
在那刻只想有个人抱拥
为甚么当冷锋吹过我便醉倒
为甚么跟你倾诉
原本想你知道
相不相爱也好
如果爱抱便抱

-------

全民超人。夺宝奇兵。欲望都市。青苔。赤壁。

[w014] 攒了好多电影要看啊。。。

最期待的还是eason和sammi主演的《大查女》。。。
曾相爱的为何分别 和不爱的年年月月

Capitano

傻兔子

CNB
感情线上

郑秀文

林夕

一个独自在发烧另外那位唇上结冰
负负得正各取需要多玄妙
也许上天不给我的
无论我两臂怎紧扣仍然走漏
给我的无论过去我怎失手都会拥有